Imprimaţi acest Articol

Forum

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Daca avem profit, vom avea si prima de Craciun ?

2 comments

  1. ion

    Cu siguranta vom avea miscari de protest pentru sustinerea conducerii cnpr psdiste, prima ? Ce e aia?

  2. dana

    Prima cu ocazia sarbatorilor de Craciun este un drept prevazut in CCM, drept pentru care sindicatul reprezentativ trebuie sa faca toate diligentele sa fie aplicat.Asta este rolul unui sindicat mai ales REPRENTATIV, sa negocieze in numele salariatilor dupa un mandat dat in mod democratic de catre salariati si apoi sa urmareasca aplicarea tuturor prevederilor CCM.
    Din primavara si inca mai continua se tot culeg date si se verifica normarea.SLPR este partas la aceasta tergiversare care are un singur scop – neangajarea de personal si in final disptrugerea postei de stat. Culegem niste date seci, aplicam si reducem personalul. Personalul redus cat si subunitatile desfiintate (oficii ghisee ) duc la nemultumirea publicului si orientarea catre alte servicii – o noua normare duce iar la reducerea personalului si tot asa pana cand cineva v-a spune ASTA ESTE INCHIDEM !. Bratianu este specialist in asa ceva -Roman Brasov, Tractorul Brasov, Autobuzul Buc,Republica, etc. etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*