Imprimaţi acest Articol

Forum

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

 Ordonanta presedintiala prin care administratia a  optinut amanarea aplicarii majorarii salariale asumata prin act aditional la CCM a fost respinsa de catre Curtea de Apel Bucuresti.

Se va  aplica  sau nu majorarea ?

10 comments

 1. Cristina

  Si in posta romana se intampla lucruri ciudate cei suspendati in dosarul cu bilete de odihna au fost reprimiti la serviciu si probabil vor primi salariile si tichete de masa pentru perioada suspendarii iar eu care am fost disponibilizata si m-am pensionat nu voi primi nici macar cele 5 salarii care se acorda la pensionare si timp de 40 de ani am muncit corect la posta romana
  E de plans, dar oare cui sa te plangi ????????????

 2. ana

  Pentru Cristina-Cand te-ai pensionat?Plicul cu drepturile pe care trebuie sa le acorde CNPR dupa incetarea somajului l-ai primit?Sunt si eu in pragul pensionarii,am si eu vechimea ta si sunt curioasa daca mai am ceva de primit……

 3. zeli

  si nu numai atat.Am fost sunata de ajofm si mi s-a comunicat ca din 15 oct trebuie sa facem dosar pt somer neindemnizabil si in perioada cat primim venit de completare vom primii repartitii la locul de munca.Atunci ce venit primim ??????DAca refuzam locul de munca repartizat ni se taie venitul.Azi am fost la un jurist cu actele aditionale si cu modul de calcul al salariilor compensatorii si mi-a zis ca am fost fraieriti bine de catre scumpul nostru sindicat.Oare pot dormii bine!!!!!!!!!

 4. mary

  zeli scuza-ma ca iti spun dar cu totii am dormit si inca mai dormim gandind ca sindicatul vegheaza pentru noi. Eroare ! Trebuie sa ne trezim odata ca altfel o sa plangem in zadar si cei care am mai ramas.

 5. Cristina

  Am depus dosarul de pensie in luna mai 2014,si conform actului aditional la ccm din august 2013 nu voi mai primi nimic .Astazi la Bacau au sosit documentele de la Companie si un factor care ar fi trebuit sa primeasca 30 de salarii compensatorii a primit instiintare ca va primi suma de 9066 lei repartizata astfel 12 luni cate 167lei 8 luni cate 843 lei si 1luna 318 lei-de ce nu se da toata suma intr-o singura transa ???????????? da stiu de ce-daca iesi la pensie nu mai primesti nimic .Slpr-ul nu a facut nimic pentru noi -oare de ce ? pe ce ne-au vandut ?Ce se mai poate face??????Cui sa ne adresam ?Multumesc celor ce-mi vor raspunde !

 6. gabriela

  Cristina nu cred ca nu mai primesti nimic pentru ca ai 6 luni de salarii compensatorii si probabil 5 gratificatii= 11 care nu cred ca suma este mai mica de suma a 6 venituri de completare.
  Se platesc in rate conform intelegerii cu Sindicatul Lucratorilor Postali din Romanai daca ai auzit de el.Nu ne ramane decat sa spunem si sa si aratam celor care au ramas si mai cred in SLPR ce le poate face .

 7. pelegrin

  Pentru Cristina
  Trebuie sa ne unim cu totii (me refer la cei disponibilizati ), si sa dam in judecata sindicatul pentru acele faimoase acte aditionale care au aparut peste noapte si prin care nu acorda salarii comp.Chiar daca multi spun ca nu avem sanse de castig noi trebuie sa incercam

 8. Cristina

  Pentru Ana -m-ampensionat in luna mai 2014 pentru limita de varsta .Pentru Gabriela -asa ar trebui draga mea sa mai primesc ceva dar in actul aditional din august 2013 se precizeaza ca daca iesi la pensie nu mai primesti nimic .Pentru pelegrin – da ai dreptate asa ar trebui sa ne unim cu totii si sa-i dam in judecata atat compania cat si slpr-ul dar nu cred ca vom avea castig de cauza -au fost uniti si dupa ce au primit cererile de disponibilizare de la salariati au emis actul aditional din august cu modif. la ccm in defavoarea disponibilizatilor .Deci ei sunt acoperiti au documente in sprijin semnate de ambele parti .Daca se va face proces spuneti eu voi mobiliza pe cei din judetul meu .Cu respect !

 9. maria

  Pentru colegii disponibilizati -daca cititi aici pe forum in biblioteca toate actele aditionale ve-ti vedea cum acoperiti de hirtii si-au batut joc de noi si noi nu mai putem face nimic doar ca nu gasesc nicaieru de ce nu ni se dau banii asa cum e in actele aditionale in tare egale .STIE CINEVA?Si cum au calculat oare ca suma care trebuie sa o primim dupa ce iceteaza plata indemnizatiei de somaj este mai mica ….Oare de ce?

 10. zeli

  Sa spun eu de ce:in 2012 cand a fost disponibilizata sefimea(cei cu functii mari)posta a stiut sa plateasca salariile compensatorii babane intr-o singura transa ca saracii s-au spetit muncind in birouri dar in 2013 cand a fost disponibilizata prostimea(ma scuzati dar dupa sindicat asta suntem)s-au gandit ca nu meritam nici macar amaratele salarii compensatorii care ca suma sunt cu mult mai mici decat ce s-a dat in 2012.Dar asta este dreptatea la noi in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*