Imprimaţi acest Articol

Forum

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

 

Principala  sarcina a  directorului general interimar = renegocierea actului aditional cu majorarea salariala .

Va ceda SLPR-ul ?

56 comments

 1. gratiela

  Din culisele adunarii SLPR de la Sambata:
  - anularea actului aditional cu majorarea salariala;
  - obiectivul SLPR (oare ) a fost eliminarea lui Smeeianu si a lui Alexe = indeplinit
  O MASA DE MANEVRA pentru Bratianu si gasca de lideri . Aia suntem.

 2. GR-O

  Pai sa vina acum liderii slpr si sa explice de ce trebuie sa renegocieze actul aditional pt. majorarea salariului,si sa vedem acum cit de tari sint sau cum o sa-si bata pentru a nustiu a cita oara joc de oameni,cedind in fata administratiei.Acolo la Sambata sint pe banii lor sau pe banii prostilor cotizanti?….e zona super,ozonare maxima.

 3. Maria Czane

  Dragi colegi, sunt curioasa sa aflu…. Mai exista undeva in tara un oficiu postal de grad VI, cu doi diriginti cu drepturi egale ????????????????? LA PETROSANI, EXISTA !!!!!!!!!!! In plus s-au desfiintat 3 posturi de diriginti, urmare a reorganizarii, s-au creat doua posturi noi, respectiv unul de diriginte si celalalt de of. superior, una dintre diriginte este plecata in pensie dinainte de a se face reorganizarea, si cu toate ca suntem doua diriginte pentru doua posturi nou create, NIMENI NU NE-A PUS LA DISPOZITIE POSTURILE NOU CREATE, in schimb le-au scos la concurs !!!!! ESTE LEGAL SA SE INTAMPLE ASTA ?????????

 4. Leonida

  Gratielo, cum se poate discuta la o sedinta de sindicat despre anularea actului aditional privind majorarea salariilor ? doar daca te intereseaza, de regula administratia cere anularea unui AA sau chiar nu-l respecta.
  GR-O …. la serviciu esti pe banii tai sau vii degeaba ? faci cumva parte dintre cei care inca cumpara consumabile pentru buna desfasurare a serviciului ? in sindicatul din care faci parte, mergi tu cu bani de acasa !?? M-AS INDOI ! Intoate sindicatele deplasarea reprezentantilor se face din fondul sindicatului, desigur limitat, in functie de costuri si fonduri ;

 5. gratiela

  Nu ai dreptate Leonida . Acolo chiar s-a discutat acest subiect si asta pentru ca administratia a cerut SLPR-ului anularea sau renegocierea. Nerespectarea inseamna actiuni in instanta si vezi bine ca se tot castiga.Daca chiar cu pretul plecarii din sistem ,d-l DG a semnat actul aditional fara conditii, BRAVO lui.Acum sa vedem ce face presedintele SLPR ! Accepta sau nu renegocierea ?

 6. yuki

  D le Admin, despre ce alegeri s a vorbit la consiliu? sa nu mi spuneti ca vor alegeri democratice la nivel de judet/regiune ca nu pot sa cred!! Chiar daca nu sunt membra a SNPR , putem sti detalii despre acest calendar al alegerilor?

 7. admin

  Yuki – este vorba despre calendarul alegerilor la SNPR nu la SLPR. Mai dau colegii stiri de dincolo dar nici nu postam informatii pe prima pagina despre activitatea lor interna.

 8. newman

  ce ati prefera sa se anuleze actul aditional sau de anul viitor sa nu mai aveti loc de munca fiindca posta a intrat in insolventa? …………….greu de ales

 9. semaca

  Se aude pe culoarele Companiei Nationale POSTA ROMANA ca exista discutii si se exercita presiuni asupra conducerii Companiei pentru ridicarea suspendarilor hotilor care au furat de pe urma biletelor de odihna si tratament.Ar fi anormal si ar pata imens imaginea acestei Companii si reputatia actualei conduceri daca s-ar decide ca acesti hoti sa se intoarca in aceasta Companie,Companie pe care au furat-o cu complicitatea unor fosti manageri si sefi si datorita carora aceasta Companie a acumulat pierderi,pierderi care au generat la randul lor restructurari si concedieri ai unor oameni cu vechime,experienta si profesionalism.Impactul unei eventuale masuri de anulare a acestor suspendari ar fi foarte nefavorabil pe termen mediu si lung,ar decredibiliza actuala conducere si ar genera un scandal imens in interiorul Companiei dar si in presa si viata publica,cu implicatii majore asupra salariatilor acestei Companii,in special a salariatilor profesionisti si de buna credinta dar si generand totodata si un impact negativ la nivel politic privind corectitudinea si buna credinta a actualei conduceri numite cu sprijin politic PSD precum si desfasurarea in conditii favorabile a procesului de privatizare a POSTEI ROMANE.Daca hotilor care au furat de la POSTA ROMANA li se vor permite sa se intoarca unde au furat fara ca macar sa fie pedepsiti aspru pt ceea ce au facut, ar insemna o jignire grava la adresa celor cei care actualmente lucreaza la POSTA ROMANA si ar crea un climat de lucru total inadecvat in aceasta Companie

 10. gratiela

  newman sa stii ca am mai auzit placa asta, dar intreb :
  - Acum o luna cand s-au negociat majorarile nu s-a calculat ca urmeaza insolventa ?
  - Acum o luna cand s-a incheiat conflict ul prin semnarea minutei ….sub patronajul a 2 ministri si vreo 35 de diversi specialisti din companie si minister , nu s-a calculat insolventa ?
  - Circula zvonul ca de fapt conflictul a fost doar un pretext pentru schimbarea DG si juristei si se pare ca asta este adevarul. Multimea de salariati nici nu au interes sa ceara schimbarea celor 2 . Interesele multimii sunt locurile de munca si plata muncii, dar se pare ca sindicatul are alte scopuri fata de cei pe care ii mai reprezinta.
  - cand s-au disponibilizat 3600 de salariati si atentie de la 32000 am ramas 27000 ( unde este diferenta ?!) nu au zis ca masura va rentabiliza compania ?
  Pariem ca si daca se anuleaza actul se aplica normarea si urmeaza disponibilizari ? Chiar daca nu sunt efective cu salariati se blocheaza posturile vacante si pe cale naturala ( plecari, decese etc ) vom ramane mai putini si tot nerentabili atata timp cat ,managementul nu vrea sau nu poate.

 11. newman

  …………..asta nu este o placa iti garantez, economia facuta urmare concedierii se va topi toata in majorarea salariala, in plus sa nu uitam ca posta nu a platit inca mare lucru din salariile compensatorii, insa din noiembrie cam trebuie sa o faca fiindca se va termina plata venitului de completare . Cat despre majorarea salariala daca vei cauta cu atentie vei observa ca ea a fost sustinuta de ministru nu de dg, dg care in final a acceptat crezand ca are suportul ministerului ………..iar faptul ca acest conflict a fost un pretext pt skimbarea lui Smeeianu si a Rositei nu este un zvon, este de ajuns sa vezi primele 2 revendicari ale sindicalistilor si te vei lamurii.

 12. Iuliana

  Oameni buni, bugetul aprobat pentru anul 2014, bugetul de salarii, ajunge doar pentru 25230 angajati, iar noi mai suntem 27000. Deci mai trebuie sa plece 1770 de insi. Nu va mai certati degeaba. Marirea salariala a fost o vrajeala ieftina, un troc , intre administratie si marele lider al sindicatului ,, reprezentativ,, , Ca sa nu-i bage la puscarie pe cei 47 , cercetati pentru BOT, liderul renunta la cate un articol din CCM pentru ca nu il poate anula cu totul.Negociaza ca la piata, serviciu contra serviciu, ce nu intelegeti?SUNTEM VANDUTI DEJA!!!!!!! De mai mult de 2 ani, urmaresc postarile de pe acest site si constat cu mahnire ca ati ramas tot la stadiul de lamentari, atitudine, luati atitudine fratilor! Ori in SNPR, ori la Constanta, nu mai stati in SLPR ca va vinde pe un pumn de bani.Slabiti-i ,, reprezentativitatea!!

 13. cancun

  cum sa plece oamenii din slpr in SNPR ,cind dirigintii fac presiuni asupra lor si-ii ameninta din toate punctele de vedere.Atita timp cit dirigintii sint in slpr nu o sa plece nimeni in alt sindicat,iar lor (dirigintilor) le convine deoarece sint protejati de acel sindicat corupt.Au toate pirghiile de a santaja oamenii,si prin frica de nu a-si pierde amaritul acela de loc de munca nu fac nimic,unde mai pui ca si din rindul muncitorilor sint o gramada de pupincuristi care tin isonul sefilor,si asa ca de unde atita atitudine…asta e verjala.

 14. yuki

  De ce nu ia SLPR ul atitudine pentru faptul ca nu s-a platit decontarea pentru biletelele de odihna si tratament din anul 2013? Exista prevedere in CCM. De ce nu se respecta? Ce vina au salariatii care au fost plecati in statiuni ca altii au facut afaceri cu aceste bilete?

 15. Normatorul

  Pentru Iuliana : Felicitari pentru postare ! insa cred ca ai uitat s-au poate te-ai facut ca uiti un lucru care sta la baza SLPR-ului . OAMENII SUNT TINUTI CU FORTA IN slpr DE CATRE UNII DIRIGINTI CARE PENTRU ASI PASTRA POSTUL FAC ORICE. Daca ai avea ocazia sa vezi ce “perle “s-au trecut la normare precis faci ” criza ” de nervi.

 16. Iuliana

  Spre surprinderea d-voastra domnilor si doamnelor colegi de suferinta , SUNT DIRIGINTE, si ma rog de salariatii mei sa-si dea demisia din SLPR, eu am facut-o deja!!Si DA, cunosc cum manevreaza dirigintii salariatii. La mine in judet spre exemplu liderul de sindicat a fost ,, uns,, diriginte la OPC, unde sunt in jur de 80 de salariati, masa de manipulare nu? Asta e posta romana. Dar sa stiti ca nu am fost dintodeauna diriginte, am pornit de jos, de la oficiant necalificat si cunosc toate mizeriile din CNPR, mare parte din ele mi-au fost facute chiar mie!!!

 17. sindicalist ex SLPR

  URAAAAAAAAAAAAAA ! DG a gasit solutia democratizarii miscarii sindicale .Unul singur condus de Bratianu si gasca lui de “hoti ” ( biletele de odihna ).
  Nu va lasati intimidati domnilor sindicalisti ex SLPR. Cotizatia se poate plati si direct la casierie.

 18. Omul din diaspora

  Felicitari d-le DG! Ati gasit cea mai buna solutie. Nu uitati ca sindicatele care nu sunt membre ale SLPR – CARE FACE ORDINE nu se sperie de marea ” UNIRE ” pe care ati facut-o cu acest sindicat ,Poate le spuneti si celor din diaspora cum respectati dvs. miscarea sindicala pe care multi care sunt acolo si-au dorit-o. Colegi nu va lasati intimidati ! ei vin si pleaca noi ramanem si tot acolo muncim.

 19. Iuliana

  Nu modul de incasare a cotizatiei este problema ci destinatia banilor! Liderii se plimba in tara fara un scop precis si pe deasupra nu dau nici un fel de informatii membrilor cotizanti. Nu dau pentru ca nu fac nimic in beneficiul acestora, spre exemplu marele lider isi negociaza si consolideaza pozitia lui si a familiei sale, cedand, rand pe rand cate un drept al salariatilor, anuland pe bucatele CCM. La negocieri nu prea are sanse fiind corupt pana in maduva spinarii, deturnare de fonduri(bani folositi in campanii electorale), lideri regionali cercetati in problema BOT. Spera ca noul DG sa il inteleaga dar se pare ca ,, L-a plesnit mai tare ,, si daca cu Smeianu s-a inteles cumva( ne-a vandut de jumate) , cu Petrescu nu ii mai merge! In curand nu mai are cine sa apere salariatii( nu ca pana acum i-ar fi aparat slpr-ul….)

 20. yuki

  Iuliana, ……ti-e necaz ca nu ai fost pusa tu la OPD ? !

 21. Omul din diaspora

  S-a descoperit oficiul postal de la pagina : ALO ! CNPR ? Precis se afla in DIASPORA. Ce ziceti d-le D.G. ?

 22. zeli

  Din cotizatia pentru sindicat primiti la fiecare sfarsit de an din ”partea sindicatului” un pachet de cafea si o cutie de bomboane .Toata lumea se bucura pentru ele dar nimeni nu socoteste cati bani li se iau lunar pentru ele.Cadoul costa 20-25 lei iar restul ramane sindicatului pentru plimbari.A socotit cineva cati bani se strang lunar de la fraieri?A facut sindicatul ceva pentru salariati?Eu zic ca nu.UN anunt pentru cei din jud covasna:luna aceasta se platesc primele din 2011 in valoare de 640 lei castigate la proces iar recursul va fi in septembrie(valabil pentru cei 228 inscrisi).Cei de la serv .financiar din Brasov au zis ca cei disponibilizati sau cei care nu mai lucreaza la posta vor primi aceste prime pe stat de plata.

 23. gratiela

  zeli – nu prin sindicat ati mers la instanta?

 24. zeli

  PT gratiela-nu,sindicatul nu a fost de acord asa ca am facut o lista in care ne-am inscris 228 de persoane si ne-am angajat un avocat.Ne-a costat pe fiecare 40 lei.Este foarte interesant ca noi am castigat procesul ,ne platesc pe 14 iulie primele dar compania a facut recurs care se judeca in septembrie.Cred ca si cu salariile compensatorii vom ajunge la proces deoarece am cerut companiei inca din mai sa ni se comunice drepturile pe care le avem dar nu am primit nici un raspuns.Cred ca este o mare teapa.

 25. gratiela

  Zeli sper ca nu mai sunteti membri la acel sindicat ?
  De ce doar 600 si nu 1000 ? Ati renuntat la 9 oct 2010 ?
  Nu poti scana sentinta sa o postezi ?

 26. Vasilica

  Pt. Gratiela:
  Acestea sunt drepturile pentru anul 2011
  150 lei- prima Paste
  200 lei- prima ziua postei ( 9 oct.)
  250 lei- prima Craciun
  Total= 600 lei

 27. Ipse68

  Lucrez la un oficiu postal din Dambovita si am fost deja instiintati despre inlocuirea primelor de vacanta cu vouchere.Legea 94/2014 nu are norme metodologice, inca,asa ca folosirea voucherelor e neclara.Pana se va lamuri situatia se vor termina concediile celor ce n-au luat prima de vacanta,se va termina anul si nu ne vom alege cu nimic!!!Cred ca, in viitorul nu foarte indepartat , vom ramane si fara tichete de masa!Exista un astfel de zvon!

 28. Iuliana

  Unii nu se vindeca niciodata…… Tara arde si baba se piaptana! Corect si normal este ca fiecare post sa se ocupe in urma unui concurs, dar si acestea se desfasoara stim noi cum! Avem cazuri de curand la Petrosani! Nu Yuki, sunt deja diriginte si nu imi doream OPD-ul, dar ceeace am spus era pentru cine nu cunoaste aceste aspecte, se pare ca tu le stiai, deci esti de-al lor….

 29. gratiela

  vasilica esti secretara lui zeli?

 30. Vasilica

  Pt. Gratiela
  Daca am vrut sa-ti vin in sprijin cu informatii pe care le cunosteam, asta nu inseamna ca sunt secretara cuiva si daca aceste informatii te-au ofensat cumva nu le baga in seama. Nu stiu de ce unii sunt asa sensibili si se zburlesc pentru te miri ce ! Nu am intentionat sa intru in conflict cu nimeni.

 31. zeli

  pentru gratiela-600 lei sunt pe anul 2011 ,pe 2010 nu am putut sa cerem deoarece dupa lege (art 268 alin 1 lit.ccm)dupa 3 ani se prescriu.LA scanare nu ma pricep dar pot sa-ti zic nr sentintei:366 din 20 martie 2014 iar nr dosar este 2715/119/2013.Azi se platesc primele dar ma suna colegii din judet si imi zic ca in loc de 640 lei au primit intre 300-480 lei deoarece au fost impozitate.Cam mare acest impozit ,la unii aproape 50%.Eu sunt disponibilizata si sunt din sf gheorghe jud covasna ,nu o cunosc pe vasilica.Pentru d-nul admin:nu imi este frica sa-i zic numele colegei care a luat salariile compensatorii intr-o singura transa in luna aprilie dar am fost colege si suntem prietene de foarte mult timp ,daca doreste sa afle adevarul poate intreba la serv financiar brasov.

 32. yuki

  IULIANA, acel post nu se putea ocupa prin concurs fiindca nu este vacant. Colegul care este si lider, s-a dus la OPD cu delegatie! Deci, spui ca esti super-informata insa asta nu poate fi rautate din partea ta ca dezinformezi?

 33. Cristina

  Ultima stire, Matei umbla in pelerinaj pe la judete( Bacau, Neamt) sa explice salariatilor de ce va fi anulat actul aditional privind majorarea salariala- prosteala pe fata.

 34. Iuliana

  Multumesc pentru informatie, Yuki, stiam ca nu e vacant. Eu am spus ca din toti dirigintii din judet si sunt destui, l-au ales tocmai pe lider, asta era problema.SLPR-ul, prin liderii lui este peste tot unde e ,, de ros,, si de manipulat!!!!!!!
  Nu era nevoie sa faci a doua oara aceiasi gafa!!!

 35. Marin

  Actul aditional v-a fi anulat sau modificat pentru:
  - iertarea celor care au FURAT la biletele de odihan = liderii sindicali;
  - revenirea cumatrului (G4) la posta; de aia a tinut cu dintii liderul sa plece DG si Rosita , ca nu au fost de acord cu revenirea G4;
  - s-a sistat incasarea cotizatiei sindicale pentru sindicalele care nu fac parte din SLPR;
  - ca suntem o masa de manevra, pe care o manipuleaza lidero cum vrea.

 36. yuki

  lidero adica un domn care a implinit 68 ani in luna martie a acestui an! sa ne mai miram daca si liderii judeteni nu vor dori sa plece la pensie si sa lase sindicatul?? La disponibilizarea de anul trecut ar fi putut sa plece si o mare parte din ei luandu-si salarii compensatorii dupa care sa plece la pensie! faptul ca nu au facut-o denota ca este f bine la conducerea sindicatelor judetene,,,,scosi din productie pe functii si salarii frumoase, ii cred si eu! Alo, conducerea CNPR, cat le mai permiteti acestor lideri??????

 37. Iuliana

  Credeam ca acest site este folosit pentru informare si discutii, nu pentru atac la persoana si refularea frustrarilor unor colegi nemultumiti si autosuficienti. Se pare ca m-am inselat!
  Copierea unor postari, listarea si expedierea lor prin posta, catre persoane care deja folosesc acest site este inutila. Cine este interesat intra aici si primeste mesajul,,,,, nu va mai chinuiti sa listati, consumati coala si asa nu avem!!!!!!!

 38. Alex

  Oare de ce se mai trimit note in oficii daca nu sunt respectate? NOTA nr. 307/10324/14.07.2014 “colectare de sume de bani “La oficiul Buc. 51 in data de 16.07.2014 in urma afirmatiei d-nei diriginte cum ca nu mai exista materiale pentru curatenie, un salariat a inceput sa ceara bani de la ceilalti salariati pentru a se cumpara materiale pentru curatenie,10 lei/salariat. Este bine d-le SEF. OPMB ?

 39. gaby

  mmebrii nostri de sindicat care din judetele Sibiu etc care nu sunt cuprinsi in dosarul 2339/118/2014 deschis de catre SPR Constanta este posibil sa fie cuprinsi intr-un alt dosar al SNPR aflat pe rolul Tribunalului Biucuresti 9175/3/2014 – fara termen de judecata!?

  TOATE ACESTE PRECIZARI SUNT FACUTE PENTRU O CAT MAI BUNA INFORMARE A SALARIATILOR POSTALI indiferent de apartenenta lor sindicala CARE SE LASA amagiti cu vorbe si carora FAPTELE LE SUNT PREZENTATE TRUNCHIAT!

  BROUL EXECUTIV AL SPR CONSTANTA

  Iata ce scrie pe facebook cei din Cta !
  Oare se simt cu musca pe caciula ?

 40. goguta

  Mai trunchiat decat acest mesaj ? De curiozitate ati accesat acest dosar ?

 41. postas

  Cu mare pompa s-a prezentat raspunsul BNS la solicitarea SLPr privind Legea 94/2014- vouchere de vacanta. GATA am lamurit Guvernul si in 23 iulie da Ordonanta !!??
  Care ? Unde ? La prostime poate !

 42. danadoxa

  Domnule administrator va rog inca odata sa-mi spuneti daca stiti cind se termina odata normarea, si cind se dau datele concret pentru ca e insuportabila situatia la noi in oficiu.

 43. VAUCERUL

  Oare cat mai incerca SLPR-ul sa mai creda ca manipuleaza salariatii. Dupa ce au vazut ca au luat plasa cu nota de la BNS care dadea ca si rezolvata problema cu primele de vacanta fara sa stie daca in data de 23.07.2014 exista ORDONANTA DE GUVERN in sedinta, acum trimit o alta minciuna printr-un e-mail in oficiile din Bucuresti dupa ce au inceput salariatii sa ai intrebe daca s-a rezolvat problema .
  CITITI SI VA CRUCITI :

  ” Buna ziua,
  In cadrul intalnirii de marti, 22 iulie a.c., de la Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism, ministrul delegat pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism, Florin Jianu, l-a asigurat pe reprezentantul BNS, Ion Pisc, ca ordonanta privind prorogarea termenului de aplicare a L94/2014 privind acordarea tichetelor de vacanta va intra pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de miercuri, 30 iulie a.c. De asemenea, BNS a inaintat Avocatului Poporului o plangere impotriva acestei legi.

  BP BNS” ????????
  Pai daca era asa ceva adevarat de ce nu au trimis in data de 23.07.2014 si au astepta sa vada daca oamenii ai intreaba despre ORDONANTA. BINE CA ATI BATUT PALMA CU ADMINISTRATIA SA VI SE OPREASCA COTIZATIA PE STAT. In rest sunteti …… las membrii vostri sa decida.

 44. Sorin

  PENTRU VAUCERUL: Sa creada ei ca ne mai pacalesc. Asteptam sa vedem data de 15 sept.2014. Majorare salariala. Aia pe care a gindit-o CNPR-ul ( fosta conducere ).

 45. sideratul

  Nu cu mult timp in urma a fost deschis un topic despre liderii de sindicat si am crezut ca una din pareri “liderul este mai rau decat administratia …. ” era rautacioasa sau din invidie postata. GRESIT ! Am asistat zilele trecute la o scena incredibila si unde credeti ? In centralul CNPR . Un cunoscut lider sindical , “pepene” de bine ce ii merge, certa si ameninta un salariat mai rau decat un sef din administratie. Astia se cred pe mosia lor si nu dau doi bani pe cei care chipurile ii reprezinta . Sa nu ne mai miram de ce merge posta pe drumul “” cel bun ‘ daca si sindicatul prin inaltii lui reprezentanti este tot administratie sau mai rau este mana administratiei in represarea salariatilor .RUSINE !!!!

 46. postas

  Salariati ai postei romane !
  Nu v-ati saturat de conducere politica ?
  Nu v-ati saturat de conducere bratiano-sindicala ?
  Nu v-ati saturat de mizeria in care lucram ( majoritatea ) ?
  Nu v-ati saturat de minciuna si dezinformare ?
  Daca DA atunci hai sa il trimitem pe Bratianu acasa sa isi manance linistit pensia. si sa ne mai lase cu sulfareala lui mafiota.
  Cata incredere ii mai acordati acestui individ ? Joaca cu vrea administratia in interesul lui si a gastii de lideri care il sustin,mimind sindicalismul adevarat.

 47. Mobilizatorul

  Mare mobilizare , mare !……joi 31.07.2014 la ordinul filialei Bucuresti a SLPR-ului toti DIRIGINTII sunt chemati la ordin. OPMB-ul are ceva de zis ? s-au a inceput si conducerea actuala sa sprijine conducerea SLPR Bucuresti, cum facea vechea conducere. Domnule SEF OPMB inca o dovada ca notele pe care le trimiteti in retea sunt documente de necesitati pentru SLPR.

 48. alexandru

  liderul slpr bacau sova sorin a depus juramantul de consilier judetean, omul foloseste de ani buni reteaua postala pentru a face campanie electorala pdl, al carui vicepresedinte este. http://www.desteptarea.ro/sorin-sova-l-a-inlocuit-pe-nicu-sapca-in-consiliul-judetean/?utm_source=Bacaul.ro&utm_medium=pbfd&utm_campaign=Bacaul.ro

 49. Fanel

  Domn administrator da de ce nu deblocati toate conturile de calculator ca sa putem citi de oriunde ceea ce se intampla in/cu SNPR si CNPR. De ce v-ati suparat asa tare pe niste oameni ca doara nu v-au jignit niciodata pe dvs ci poate au spus niste vorbe mai grele la adresa fostului DG, unde poate au avut dreptate pt ca se vad realizarile fostului DG. Ca doara toti cei care au platit cotizatie sau platesc si acum la SNPR trebuie sa citeasca forumul fara sa se logheze nustiucum. Am rugamintea sa deblocati toate calculatoarele, ca nu sintem baieti si fete rai…..Sanatate va dorim si multumim!

 50. GR-O

  SINT CUMVA DIRIGINTII LIDERI DE SINDICAT?…au voie sa faca activitate sindicala?…vai de ea Posta Romana si amariti salariati.

 51. sorin

  O idee despre cum am putea sa contracaram masurile aberante puse in aplicare de catre Angajator privind modul de organizare si functionare == Daca tot va fi listata Posta la Bursa, ar fi fost o idee buna ca salariatii prin Sindicat sau o alta forma de organizare sa preia actiunile care se scot la vanzare si sa preia controlul Societatii, asa cum , de exemplu, se petrece la o alyta societate fosta de stat acum privata si anume Hidroconstructia si atunci sa vedem ce putem face.

 52. admin

  Sorin – EXISTA asa ceva.
  Se numeste Asociatia POSTCOM si a fost infiintata in 2006.

 53. admin

  Fanel
  Nu inteleg ce deblocari soliciti !
  Forumul se poate citi fara logare.

 54. sorin

  AR TRB ,POATE, REACTIVATA Asociatia POSTCOM, nu stiu, poate cu ajutorul unor persoane sau firme specializate ,ca Posta, in cazul privatizarii, sa ramana, cu capital si management romanesc. Functionarea altor Societati ne arata ca se poate…E doar o parere si sunt sigur ca si altii gandesc asa. Poate ca va merge, nu stiu, ar trb incercat ceva, ca o alternativa la preluarea noastra de belgieni sau de alte firme straine care o sa vina la ciupeala

 55. COTIZANTUL

  Pentru FANEL : Stimate coleg solutia este una singura ….. VREI SA CITESTI ? PLATESTI …. Noi membrii de sindicat platim cotizatie si acum trebuisa dam din mana ca asa vrea conducerea CNPR-ului . Pe sit este o ADEZIUNE descarc-o complecteaza-o si o sa ai acces si la paginile parolate . succes !

 56. un postas

  Vai de viata noastra,in august pierdem contractul cu E-ON-ul, mai putin pierdem si pensiile(pe la sfarsitul anului),dupa 25 de ani de posta o sa ajungem paznici,se duce la naiba toata posta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*