Imprimaţi acest Articol

Forum

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

 

ADIO  MAJORARE SALARIALA !

Cu ce ne-am ales datorita  SLPR-ului ?

28 comments

 1. gogu

  mare dreptate au colegii.suntem tratati mai rau ca sclavii pe mosia personala a sefilor. domnule Admin va rog sa publicati pe site un model de cerere de iesire din SLPR ,pentru ca BRATIANU si ai lui ne-au tradat si ne-au vandut administratiei.MULTUMESC!

 2. george

  goguta – este simplu
  Domnule presedinte
  Subsemnatul ………..,(functia) …….. (locul de munca)………,prin prezenta solicit retragerea din Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania , Filiala……………………,incepand cu data de ……..
  Semnatura Data
  Se depune la filiala judeteana sau se trimite la sediul SLPR din Buc.

  Urmareste pe flurasul de salariul daca a incetat retinerea cotizatiei
  La retragere nu esti obligat sa spui motivul

 3. calin

  gogu
  Daca ne retragem in masa nu au ce sa ne faca si ii lasam si fara reprezentativitate ADICA FARA CIOLAN – nu scoateri din productie , nu deplasari, nu petreceri, nu semnatura in numele salariatilor , mai simplu nu mai poate anula actul aditional care majoreaza salariile. Acum Bratianu umbla prin tara sa lamareasca membrii ca ar fi bine sa anuleze sau sa amane aplicarea actului aditional intrucat exista riscul sa fie iar concedieri.Eronat intrucat nu aplicarea actului aditional poate duce la concedieri ci lipsa de contracte rentabile si asta managementul este vinovat nu salariatii si salariile mari platite liderilor sindical;i care sunt scosi din productie dar salariile sunt platite de catre posta adica din munca celorlalti salariati.
  Inainte de a lua avionul sau masina catre Bucuresti sa semneneze ceva (pardon sa negocieze ceva ) la administratie in numemele salariatilor or intrebat vreun lider salariatii daca sunt de acord cu ce le cere administratia ?

 4. old school

  Fratilor … actul aditional nu se va aplica …probabil niciodata:

  Tribunalul Bucuresti deja s-a pronuntat intr-o actiune promovata de administratie (dosarul nr.24985/3/2014)
  Sentinta:
  Admite cererea de ordonanţă presedintială Dispune suspendarea Actului adiţional nr.104/1026/22.05.2014 la Contractul Colectiv de Muncă 2008-2018 la nivelul Compania Naţională Poşta Română până la soluţionarea pe fond a dosarului nr.24982/3/2014. Cu apel în 5 zile de la pronunţare ce se depune la Tribunalul BUCURESTI Sectia a VIII a. Pronunţată în şedinţa publică de la 14.08.2014

  Deci pana se judeca a 2-a actiune -(cea care ataca actul aditional) aplicarea lui se suspenda!

  Deci nea Bratianu facu un act de cacao! O vrajeala de majorare! S-a infratit cu Smeianu sa faca actu’ si o lua in freza de la Cotovelea :) Deci …teapa pentru salariati!

 5. marinca

  Cum cu ce ne-am ales ?
  Cu Smeeianu si Rosita plecati ca il incurcau pe Bratianu .
  Apropo face cineva o lista cu toti cei adusi de Bratianu in centralul CNPR ?

 6. Voucherul

  Hai ca iar ne-au dat LAMAI Bratianu si ai lui !!!! Dati bani ca va reprezinta ! Prima de vacanta au rezolvat-o si majorarea salariala la fel. Mai avem sa rezolvam si cu pensiile si …..”vai de mama noastra”.

 7. Petul

  Alo !!! TRANZITUL BUCURESTI! poate ne spune si noua cineva ce se intimpla si care sunt veniturile din cartoanele si sticlele de plastic selectate si incarcate de salariatii pe fiecare tura. Uite inca o sursa de venit . MAJORAREA SALARIALA ????? Sa nu uitati sa luati si peturile de la SLPR.

 8. dragos

  Cum sa se aplice majorarea salariala cand PRIMA revendicare a SLPR era demiterea lui Smeeianu si Alexe?
  Asta era preocuparea majora a salariatilor sau a lui Bratianu si a gastii lui ?
  Asta era cea mai mare solicitarea a celor care platesc cotizatia de sindicat ?
  Acum traiti mai bine , mai linistiti daca a plecat Smeeianu si Alexe cu salarii compensatorii ?
  Ce credeati ca daca pleaca Smeeianu si Alexe veti scapa de cercetarea fraudei cu biletele de odihna ?
  RUSINE SINDICAT , RUSINE LIDERI REPREZENTATIVI ! ( reprezentativi pentru voi nu pentru noi )

 9. adelina

  old school – Bratianu s-a infratit cu Rares si restul de specialisti in posta sa il de-a jos pe Smeeianu si Alexe. Smeeianu a semnat scarbit de ce se intampla , dar cu aprobarea ministrului si a CA si dupa plecarea lui i-a ( ne-a ) tras-o intreaga trupa de manageri.
  Cad salariatii la locurile de munca , vin salvarile la posta mai ceva ca la accidente , o echipa de MANAGERI lucreaza la “binele “postei si……………. nu sunt in stare sa dea cate 50 de lei in plus la salarii !!?? – pentru restul lumii ca pentru ei salariile se stabilesc prin negociere directa cu DG.
  Stai sef de departament o luna doua si apoi treci pe orice post de executie ( faci loc la altul la SEFIE = majorarea salariala ) dar ramai cu 5000 lei salariu.In centralul companiei aproape toti sunt : experti , sefi proiecte, consilieri etc.

 10. stanciu

  Slpr-ul mai sunteti ? Tirei nu mai trimiti e-mailuri cu reusita primei de vacanta si cred ca acum cu MAJORAREA salariala ? sunt destui care inca va mai cred minciunile ca doar aveti majoritatea dirigintilor de parte voastra. Aveti grija sa se distribuie toate flayerele cu taloanele de pensi ca sa fie benefice contractele noi incheate .

 11. ANCUTA

  DRAGILOR DE LA SLPR V ATI ALES CU CE ATI ALES ADICA ATI VRUT CU SLPR ASTA ESTE MAI ASTEPTATI IMI PARE RAU PTR VOI DAR RVENITI LA VECHIUL SINDICAT CA ALTFEL NU SE STIE

 12. newman

  Matei, cred ca-ti vine sa-ti bagi unghia in gat pt ca i-ai pus pe astia directori si i-ai dat jos pe Rosita si Smeeianu ………..o meriti

 13. newman

  Matei, ai dat-o jos pe Rosita pt ca nu a pus botul la prostiile voastre cu biletele de odihna si va dibuise si la motorina……….., oare astia o sa renunte la cercetari, oare mesele tale pe la diverse localuri din Bucuresti vor avea efect?

 14. stanciu

  ANCUTA !… SLPR-isti nu sunt afectati pentru ca altfel se retrageau dar ei dau banii ca sa ne nenoroceasca pe toti. Anuntati toti care vedeti acest sit despre decizia TRIBUNALULUI BUCURESTI din 14.08.2014 si nr. DOSARULUI. Ca astia o sa spuna ca este greseala sau mai mult o sa se laude iar cu B.N.S.-ul. Sa le fie rusine daca mai este cazul sa zicem rusine.

 15. mihaly

  Au inceput sa curga scrisorile lui Bratianu catre membrii.Mare nemultumire ca s-a amanat aplicarea majorarii salariale si surpriza ca a fost schimbat Smeeianu doar pentru acest act din ordinul ministrului !?
  D-le Bratianu pai nu era prima revendicare a SLPR schimbarea lui Smeeianu si a lui Alexe ?
  Ce conducere mai este si asta la minister si CNPR care dupa ce semneaza un act cu partenerul social alearga repede la instanta sa il anuleze ? Oare juridicul din CNPR nu a vazut minuta incheiata la minister in prezenta ministrului si a unui car de specialisti europeni ?
  Daca la CNPR toti sunt experti si sefi de proiecte ,probabil la minister sunt consilieri AF. europene !!?? ( din aceleasi motive )

 16. mamika

  Reclama pe site?

 17. Art. 289 Cod Penal.

  Oare cind va avea de gind conducerea oficiului Buc 51 sa citeasca toate notele care sunt trimise de catre OPMB ? Mai exact nota nr. 307/11795/2014 ( colectarea de bani ). S-au cumva se asteapta o noua actiune de strins bani ? Domnule sef OPMB aveti ceva de zis ? Mai mult ca este semnata de dvs.

 18. yuki

  Domnule Bratianu! Mai sunteti un presedinte legitim? Nu cumva va este expirat mandatul ?? de ce nu organizati alegeri, atat ptr functia dvs cat si ptr liderii regionali?

 19. Florica

  Domnule sef OPMB dati dispozitie sa se citeasca nota nr. 307/11795/2014 ( colectarea de bani ) pentru ca au aparut si alte oficii la care se solicita sa se stranga bani. Cereti sa se intocmeasca PV si sa fie trimis la OPMB. Succes !

 20. Gygy

  Gygy,
  Domnilor pe ce bani (ai fraierilor care cotizeaza la sindicatul “S.Liber. P.R.) au inceput cursurile , asa zise din fonduri Europene, saptamina aceasta la Cluj???????, Cursuri de DOUA ore!!!!!!!!, care Ii fac EXPERTI.
  Sau deplasat smecheri din sindicat si SOTIILE LOR angajate pe posture bune subordonatae C.N.P.R-ului,
  TREZITIVA DRAGI COLEGI, pana cand isi bat astia JOC DE NOI???.

 21. bella

  ….nu numai la Cluj …se fac si la Tg Jiu in fiecare vineri, am inteles ca pana in februarie….este corect ca unii salariati sa mearga la aceste cursuri din timpul programului de munca…in fiecare saptamana…???? sa fie pontati la lucru si ei….!!!….poate cineva sa raspunda????….devin experti in ce?????…

 22. anamaria

  gygy – bella
  Ce mai este corect astazi la posta romana si sindicatul ei reprezentativ ?
  Daca a mers cu biletele de odihna de ce sa nu mearga si cu fondurile europene. Mai scolim cativa salariatii si apoi ii concediem ca de , sunt policalificati , mai umflam buzunarele unora care ne scolesc. Au mai calificat unii diriginti de posta si dupa administratia cu ajutorul sindicatului a desfiintat oficii postale . Calificam in domeniul postal de parca v-a exploda piata serviciilor postale. Nimeni nu mai intreaba pe cei din piata daca si este necesar personal calificat, in ce domeniu si mai ales cat. Ca la noi la nimeni si ne meritam soarta . Fac astia ce vor cu noi si isi vor bate joc incontinuare .

 23. yuki

  Si cand te gandesti ca cei care au facut masterul de la Arad, pe banii lor, sunt ignorati de catre conducere…..Ei nu au mai beneficiat de zile libere din partea conducerii, ba din contra, erau sicanati de frica ca vor trece la alt sindicat!

 24. popy

  Nu-i mai satura nimeni !
  Desi au salarii de 5-6-7 mii de lei /lunar cei mai multi sefi din CNPR merg in weekend la recreere in spatiile postei si nu ezita sa ii de-a afara pe cei amariti care sunt deja cazati , pentru a se odihni cateva zile (maxim 6 ). Daca ai ghinionul sa puna ochii vre-un sef pe spatiul tau ,esti facut ca te dau afara instant sa vina ei si familiile lor , ca de aia sunt sefi sa se odihneasca dupa munca epuizanta de a ingropa posta.Nu mai vorbim de sarbatorile mari :Paste,Craciun, revelion ca nu gasesti un loc .Toate sunt rezervate celor cu bani ,adica sefilor din CNPR. RUSINE !

 25. yuki

  Ptr POPY, ar fi interesant sa se publice lista persoanelor care au beneficiat de spatii de cazare in special in marile statiuni!

 26. ITIBITI

  PSD=SLPR

 27. pralea

  A fost initiata o noua campanie de stringere semnaturi pentru initiativa de modificare a Codului muncii. A mai fost una si daca nu ma insel pe fonduri europene si care a fost rezultatul ? Unii si-au bagat banii in buzunare si altii inca asteapta lege de modificare. Acum o fi la fel ? Cei care au initiat actiunea daca sunt de buna credinta ( fara interese pecuniare pentru ei ) nu stiu ca este mai usor sa convingi un parlamentar sa depuna initiativa si apoi sa laci loby pe langa restul in vederea adoptarii proiectului ? Ce credeti ca daca se sting 100000 de semnaturi cad parlamentarii puterii pe jos ? Semnaturile sunt doar pentru ca initiativa sa fie admisa in parlament pentru dezbatere . Restul este cale lunga .
  Intrebarea ramane : pentru popor sau pentru lideri ?

 28. marcu

  “Din pacate,traim cele mai grele si mai urate vremuri pt Posta Romana:
  7 ani de minciuni,de lupta inversunata a unor manageri denivel 1,2,3 si 4 impotriva salariatilor,de atacuri dinauntru-managementul,si dinafara-guvern,sistemul bancar indreptate impotriva drepturilor salariatilor-ZLN,concedieri,prima de vacanta,actul aditional cu majorarea cu 150 lei a salariului,tichetele de masa,sporurile de vechime si de
  fidelitate.
  La toate astea se adauga subrezirea din iinterior a CNPR lovita de incapacitatea unora dintre managerii parasutati in ultimii 8 ani,de spiritul aventurier al unora care s au trezit peste noapte conducand peste 25000de oameni-singurul lor merit fiind acela ca au fost cunoscuti de cineva din partidul de la putere,fara a fi recomandati pt o asemenea functie de NIMIC,fara sa fi condus macar 1000 oameni sau vreo firma pe care s o fi adus ei,parasutatii,la profituri spectaculoase.
  Si ca si cum n ar fi de ajuns,acestora li se adauga multe “legende vii”din Posta Romana,care se taraie de 20-30 ani dintr un post de conducere in altul si sub “profesionalismul”carora Posta a pierdut 95%din piata demesagerie si de curierat,30%din piata de corespondenta,a ramas anchilozata in instructiuni profesionale si in prestatii si contracte vechi,prafuite,anacronice,facute parca impotriva salariatilor,a clientilor si a Postei Romane.”
  Citat din Bratianu ….
  Intrebare :
  Cine a parasutat primul manager de acest fel in posta romana ? Nu cumva d-l Bratianu in Ianuarie 2005 ? Ce il recomanda pe M.T ca bun manager ?
  Legende vii !? Cine vorbeste .Oare mai este cineva la posta sau la sindicat in varsta onorabila de 68 de ani ?
  Hai la revolutie dar sa incepem cu cei care conduc masele la revolutie .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*