Imprimaţi acest Articol

Forum

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

De ce doar 100 de lei crestere salariala ?

10 comments

 1. narcis

  Daca tot a fost rectificat bugetul CNPR poate se acorda majorarea salariala de 150 lei sau liderii SLPR au alt mandat si de la cine ?

 2. adrian

  Auziti fratilor ce obiective are SLPR pentru 2014 ( sau mai bine ce obiective a avut )?
  -acordare 100 lei incepand cu 01.10.2014;
  -securizarea sporului de vechime si fidelitate;
  -securizarea primei de vacanta
  Pai in luna mai nu erau 150 lei ca majorare salariala ? Actul acela a fost anulat ? Cand si cine a micsorat aceasta suma ? Membrii cotizanti au hotarat sau liderii ?
  Nu avem CCM valabil pana in 2018 ? Sau acesta este doar pentru ca sa nu facem o greva legala ?\
  Echipa de negociere SLPR merge la Bucuresti in perioada 22-24 oct 2014 . Care este mandatul dat de catre platitorii de cotizatii?
  Intrebati-va liderul de la locul de munca ,de filiala sau de ce nu pe Bratianu ,presedintele ilegal al SLPR-ului care mai si semneaza acte in numele salariatilor de la posta romana.

 3. drtelus

  Banc:
  ”Primesc azi o înștiințare să mă prezint la Oficiul Poștal ca să ridic nu știu ce colet. Mă așez la rând și într-un sfârșit ajung la ghișeu. Oficianta din spatele geamului îmi cere buletinul, se uită la el, se uită la la mine, se uită din nou la poza din buletin și-mi zice:
  - Ați îmbătrânit, domnule!
  - Aveți dreptate, doamnă, i-am răspuns, poza asta am făcut-o chiar înainte să mă așez la coadă!”

 4. Mamika

  Asa este, cozile de la ghiseele postei romane nu se mai termina. de ce oare?
  Pentru ca personalul a fost disponibilizat, normele au fost reduse nejustificat. Acum s-a verificat si reverificat normarea si nimeni nu ne spune nimic.Pe de alta parte se incheie doar contracte paguboase, CNAS 2.8 lei pe bucata si munca cat cuprinde, proces tehnologic greoi, borderouri peste borderouri, termene scurte de distribuire, programe IT incomplete, nefunctionale si neclare. Nimeni nu face nimic pentru cei care produc efectiv banii la ghisee si pe teren!!!!
  Penalii cercetati pentru BOT s-au intors la munca si culmea unii pe functii superioare celor ocupate anterior.Unde nu e politicul sigur e sindicatul.Care sindicat? SLPR-ul!!!!!!De ce isi permite sa faca asta SLPR-ul? Pentru ca e reprezentativ! Nu vreti totusi dragi colegi, sa schimbati asta? Demisia e singura solutie. Nu este singurul sindicat din posta, va spun eu!

 5. maria

  Astazi au navalit liderii SLPR sa anunte marea realizare cu majorarea salariala de 100 lei .Oricum nu este semnat nici un act si chiar daca ar fi pana nu vezi cardul plin nu mai crede. Oricum nu sunt in stare sa explice :
  1.de ce actul aditional semanat in mai 2014 nu se aplica ? Aplicarea majorarii salariale convenite in mai 2014 nu era conditionata de rectificarea BVC-ului inaintea aplicarii (vezi minuta afisata pe site );
  2. de ce se vorbeste doar 100 de lei si nu de 150 lei cun se convenise in luna mai ? oricum administratia a castigat 50 de lei /salariat clasele 0-21 pentru lunile aug si sept;
  3. daca Bratianu inainte de a stabili cu administratia intalnire pentru negociere a consultat membrii ? Sau nu conteaza parerea lor. Ei sunt doar masa de manevra sindicala .
  BUcurati-va ! Si nu uitati sa va platiti cotizatia . Scuze ! oricum se retine pe stat fara sa ne dam acordul .PENAL !

 6. Liviu

  Ar trebui amintit ca acum doi ani Smeianu a refuzat sa mai retina cotizatia pe stat si a cerut alte adeziuni …..si le-a primit…..Nu stiu cati dintre salariati postatli trebuie compatimiti . Singurii care se simt frustrati si inselati sunt cei care nu si-au mai dat adeziunea ptr SLPR . Ei suporta consecintele “negocierilor” cu toate ca ei nu vror sa fie reprezentati de aceasta gasca de burtosi . care numesc sau demit directorul general. Si daca poate cineva sa-mi raspunda am o intrebare : suspendatii au pierdut procesele cu posta in instanta si s-a emis o hotarare judecatoreasca in care se recunostea intemeiata decizia CNPR de ai suspenda…..Pe ce temei legal a fost ridicata suspendarea si de ce comunicarea nu a fost facuta in scris ( au fost invitati telefonic sa se prezinte la servici)? Eu personal sunt convins ca nu se va acorda nicio marire salariala . Si de ce l-ar supara SLPR -ul pe Petrescu cu cerinte minore cand mai au multe lucruri importante de facut cum ar fi:- sa le plateasca suspendatilor salariile si bonurile de masa pe toata perioada suspendarii ???

 7. zeli

  pentru cei din covasna:desi am primit primele din 2011 castigate la proces ,recursul a fost castigat de companie dupa 4 sedinte.Asa ca ne asteptam sa ne ia banii inapoi.Oare tot mereu castiga statul!!!!!

 8. maria

  Maine 22 Oct incepe marea negociere:
  - majorare salariala ( 100 lei );
  - sporul de vechime in salariu ;
  - sporul de fidelitate in salariu;
  - prima de vacanta in salariu :
  Si uite asa sa vezi ce mai cresc salariile postasilor !!?? Sa vezi raportari .
  Negociatorii Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania pun in practica obiectivele anului 2014 , obiective mandatate de catre membrii.

 9. zeli

  Am primit o adresa de la posta in care sunt anuntata ca trebuie sa depun la ojp dispozitia de incetare a somajului necesara pentru acordarea compensatiilor de la posta.Intrebarea este ce fel de compensatii?????POate imi raspunde d-nul admin deoarece in adresa primita in august sunt anuntata ca nu am dreptul la compensatorii,dupa ce am sunat la financiar mi-au spus ca am dreptul la 614 lei dar in scris nu am primit nimic.In covasna deciziile de la somaj se dau dupa 3 noiembrie.

 10. pelegrin

  din cei disponibilizati poate este cineva din VASLUI sau poate cunoasteti pe cineva care este in situatia noastra adica cea de PACALITI rog a lua legatura cu mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*