Imprimaţi acest Articol

Forum

Regulament – text . Cititi cu atentie regulamentul.

Nu postati reclame ! Do not post advertisements!

 

Autorul este singurul responsabil pentru inregistrarile si comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele daune, in cazul unor actiuni inaintate impotriva celor afirmate. Sindicatul  nu poate fi facut responsabil pentru continutul inregistrarilor si comentariilor postate de cititori.

Daca avem profit, vom avea si prima de Craciun ?

11 comments

 1. ion

  Cu siguranta vom avea miscari de protest pentru sustinerea conducerii cnpr psdiste, prima ? Ce e aia?

 2. dana

  Prima cu ocazia sarbatorilor de Craciun este un drept prevazut in CCM, drept pentru care sindicatul reprezentativ trebuie sa faca toate diligentele sa fie aplicat.Asta este rolul unui sindicat mai ales REPRENTATIV, sa negocieze in numele salariatilor dupa un mandat dat in mod democratic de catre salariati si apoi sa urmareasca aplicarea tuturor prevederilor CCM.
  Din primavara si inca mai continua se tot culeg date si se verifica normarea.SLPR este partas la aceasta tergiversare care are un singur scop – neangajarea de personal si in final disptrugerea postei de stat. Culegem niste date seci, aplicam si reducem personalul. Personalul redus cat si subunitatile desfiintate (oficii ghisee ) duc la nemultumirea publicului si orientarea catre alte servicii – o noua normare duce iar la reducerea personalului si tot asa pana cand cineva v-a spune ASTA ESTE INCHIDEM !. Bratianu este specialist in asa ceva -Roman Brasov, Tractorul Brasov, Autobuzul Buc,Republica, etc. etc.

 3. Dezdemona

  Omul care a inventat saptamana de lucru de 16 ore a ajuns sef la OJP Bacau.
  Intodeauna am fost un aprig sustinator al muncii si mult timp am considerat ca oamenii lenesi pur si simplu nu pot avea suscces.
  Credeam ca toate marile realizari necesita eforturi, in noroc nu credeam, deci nu puteam sa justific in acest fel surprinzatorul succes de care se bucura acesti lenesi, asa ca nu mi-a ramas decat sa-l pun pe seama unor influente exterioare (l-a ajutat mama, tata sau altcineva) sau pe seama unor lucruri pe care le-a facut si pe care eu nu le-as face niciodata. Cea mai sigura cale de a obtine un post in Posta Romana nu este stradania, meritul, profesia, ci scurtatura politicii combinata cu sindicatul, acolo unde pupincurismul, periatul, frecatul clantei din anticamera marelui lider, extrasul scamei de pe guler, este adjuvantul obligatoriu. In incheiere as dori sa-i dau un simplu sfat: nu considera ca functia pe care o ai e permanenta, un sef care nu are omenie nu are ce cauta intr-o functie de care depinde viata celorlalti semeni ai lui.

 4. zeli

  Prima este prevazuta in CCM dar nici in instanta nu ai castig de cauza.Procesul il castigi dar pierzi recursul.Atunci de ce este prevazut in CCM acordarea de prime????

 5. zeli

  Prima este prevazuta in CCM dar nici in instanta nu ai castig de cauza.Procesul il castigi dar pierzi recursul.Atunci de ce este prevazut in CCM acordarea de prime????Sindicatul ar trebui sa lupte pentru drepturile salariatilor dar atunci de ce au fost de acord cu actele aditionale anexate la CCM si nu au anuntat salariatii????Toata lumea plateste sindicatul dar nimeni nu se intreaba de ce.Mai bine s-ar dona acei bani decat sa-i dea sindicatului.

 6. 51

  Poate citeste cineva de la conducerea OPMB-ului aceste fraze
  ” Angajatii valorosi trateaza pe toata lumea cu respect. Acesta este si motivul pentru care au parte de respect din partea tuturor.”

 7. judet

  Cum ajungi SEF OJP
  1.Treci pe la partidul care este la guvernare ;
  2. Vezi care sunt conditiile ( politice nu profesionale ) pentru ocuparea postului dorit;
  3. Vezi daca le indeplinesti ;
  4. Te angajezi pe un post oarecare scos la concurs deschis;
  5. Cel care ocupa postul dorit este chemat si “lamurit “sa cedeze !!??;
  6. Primesti decizie pentru postul dorit .
  7. Contribuii din plin si cu profesionalism la falimentarea companiei .
  8. ATENTIE ! Recupereaza ca poate altul vrea postul tau .

 8. pelegrin

  Dragi angajati ai postei observ ca tot vorbiti de prime si mariri de salarii cu sume fabuloase de 100 lei deoarece posta este pe profit, dar acel profit este un mare FAS, si daca va uitati in acei fluturasi pe care ii primiti faceti un calcul si vedeti ca marea majorare salariala este de doar 60 lei . Cum oare mai puteti suporta haita sindicala in frunte cu bratianu care va tot prosteste in fata prin tot felul de promisiuni si care peste noapte devin tot mai mici si la raman la stadiu de minciuni. Cum mai puteti suporta sa va lasati soarta pe mainile unuia care se da drept seful sindicatului postasilor si in anul 2011 a fost gasit incompatibil de ANI ,deoarece nu avea voie sa fie si deputat si lider sindical. Un lider zonal de sindicat le zicea la angajati ca este spre binele lor cu introducerea vechimii si a sporului de fidelitate ( care acest spor da au dreptate nu sunt obligati sa-l acorde) deoarece le apare pe fluturas un salariu mare si pot sa faca imprumut la banci ( altceva cand este scris 1600 lei si alta cand sunt 1000 lei) doamne cum se gandesc liderii la oameni de nu au somn noaptea ,dar daca faceti un calcul din salariu dvs. vi se scade impozit, cas, etc. ,dar si impozit la bonurile de masa ,deci dati bani si primiti hartii in val de 9 lei/buc. Poate reusiti si va treziti din letargie si iesiti sa va cereti drepturile si sa inlaturati odata haita sindicala care nu este pentru binele vostru

 9. newman

  va pierdeti vremea de pomana, in loc sa fiti atenti la maretele realiari ale managementului privat va pierdeti vremea in lupte intestine………..oare toate plimbarile astea prin toata europa or avea vreo finalitate benefica pt muritorii de rand sau ei sunt datori doar sa sustina financiar nevoile celor putini.

 10. daniela

  de ce in arges sunt platite ore suplimentare doar la minuitori si soferi?de ce in loc sa fie penalizati pentru ca intirzie si cite doua ore fata de ora trecuta in grafic sunt ,,pemiati”"? noua cine ne plateste orele suplimentare care le facem fara voie din cauza lor?

 11. daniela

  de ce in arges minuitorii sunt platiti cu ore suplimentare iar noi care stam si asteptam cate doua ore sa vina cursa sa respecte graficul nu ?oare ei sunt premiati ca nu respecta graficul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*